Wat is een brand director?

Wat is een Brand Director?
In onze huidige markt worden merken steeds belangrijker. Een betekenisvol merk begint bij een krachtige merkidentiteit. Elk merk, groot of klein, heeft een merkidentiteit. Hoe goed een merk staat heeft alles te maken met hoe goed het verhaal is waarin deze merkidentiteit verteld wordt. Een Brand Director wijst je de juiste weg als het gaat over jouw merk. Hij of zij zorgt ervoor dat jouw merkidentiteit wordt gepakt, op de juiste manier wordt verteld, gevisualiseerd en vervolgens geactiveerd.

Een Brand Director pakt jouw merkidentiteit
De merkidentiteit is wie je bent en waar je voor staat met jouw merk. De Brand Director pakt je merkverhaal op uit je organisatie en zet een scherpe kern neer. Dit wordt vertaald naar een kort en krachtig verhaal. De basis van je merk. Door zich in te leven begrijpt hij of zij jou volledig. Hij luistert, praat en observeert. Want jouw verhaal is het fundament van jouw merk!

Een Brand Director vertelt en visualiseert jouw merkverhaal
De Brand Director zorgt ook voor een visuele vertaling van je merk. Hoe het spreekt, beweegt en voelt. Wat het uitstraalt. Dit doet hij of zij door niet alleen een logo en aansluitende huisstijl te maken die er alleen mooi uitziet, maar waar de doelgroep jouw merk ook meteen in herkent en het juiste gevoel bij opgeroepen wordt.

Vervolgens activeert een Brand Director jouw merk en lanceert het de wereld in
Wil jij je merk ook tot aan in de puntjes geladen hebben? Dan regelt een Brand Director ook de bijbehorende middelen en activatie voor jouw merk. Door het te lanceren, en op de juiste plekken te laten landen wordt de juiste doelgroep aangesproken.
Of dit nou een unieke website is of een campagne. Het gaat erom wat bij jouw merk past. Hierbij moeten de middelen aansluiten bij je identiteit, zodat alles wat je zegt en doet jouw identiteit ademt.

BYRON Brand Directors wijzen je de juiste weg, zodat jij voorop kan lopen!
Bij BYRON zijn wij allemaal Brand Directors. Voor iedereen die voorop wil lopen of op zijn minst verder wil. In een wereld waar veel merken moeite hebben om bij te blijven, nemen wij je bij de hand en brengen je daar waar niemand je voor je voeten loopt.

BYRON is de plek waar versnipperde disciplines samen vertrekken om merken te ontdekken, snappen en visualiseren. Dit doen we met inzet, passie en inlevingsvermogen. Wij snappen jouw merk, kennen het van binnen en van buiten en kunnen dat aan jouw doelgroep en de rest van de wereld duidelijk maken. kijk maar eens op ons portfolio om te zien hoe we dit doen!

Wij zijn BYRON, wij zijn jouw Brand Directors. Wij wijzen je de juiste weg, zodat jij voorop kan lopen. Ontdek meer over Brand Directors op www.branddirectors.nl.

Brand Directors

Neem vrijblijvend contact op met Mitchell


Mitchell weet van alles wel iets en bemoeit zich dan ook overal tegenaan. Belt heel veel.