29 okt 2019

Vacature communicatie meewerkstage

Communicatie stagiair gezocht!

Speel jij om te winnen? Ben jij die persoon die altijd voorop wilt lopen? Ben jij een echte leider? Dan pas jij perfect bij BYRON! Wij zoeken een proactieve stagiair die de afdeling communicatie bij BYRON komt versterken. Het gaat om een fulltime meewerkstage waarbij je op een toffe manier kennis gaat maken met het bureauleven.

Wat je gaat doen

Als stagiair ben je onderdeel van een creatief team waarmee je samen aan projecten werkt. Je gaat de communicatieafdeling ondersteunen waarbij je: mee gaat denken over nieuwe, creatieve concepten, je helemaal bezig gaat zijn met social media en je Nederlands vaardigheden kan toepassen op teksten van klanten. Ook ga je meehelpen met het leiden van verschillende projecten, zodat mede dankzij jou de eindstreep gehaald wordt.

Hoe ziet je dag eruit?

Om iets voor half 9 kom je binnen, je hangt je jas op en gaat in de rij staan bij de koffieautomaat. Daarna open je je mailbox en zie je dat Mitchell je een berg nieuwe opdrachten heeft doorgestuurd van De Meesterproef. Zorgvuldig stel je alle briefings op en zorg je ervoor dat alles op tijd gerealiseerd wordt voor de klant. Om 11 uur ga je met Ben en Michiel zitten en bespreek je de social mediastrategie voor de komende week. Voor je het weet is het al 12 uur en tijd voor de lunch. De tafel is al voor je gedekt, brood, kaas, hagelslag, pesto en avocados, het staat allemaal voor je klaar. Je leest het goed, je hoeft zelf geen lunch mee te nemen! Om de lunch te laten zakken speel je nog een potje tafeltennis tegen Jeroen. Helaas, weer verloren. Wacht maar.. Na de lunch ga je erop uit in de Mini en lever je wat drukwerk af bij het Triavium. Je bent net op tijd terug om aan te sluiten bij een feedbackronde voor een grote nieuwe website die binnenkort gelanceerd wordt. Als laatste controleer je nog een aantal teksten voordat het alweer 5 uur is. De tijd vliegt. Morgen weer een nieuwe dag, met nieuwe werkzaamheden. 

Wat verwachten wij van jou?

 • Je beschikt over minimaal HBO denk- en werkniveau
 • Je doet een studie op het gebied van communicatie (Doe je een andere studie maar heb je heel veel affiniteit met communicatie en branding? Dan komen we daar wel uit, zie volgende punt;)
 • Je wordt blij van branding en het creatief inzetten van middelen
 • Je hebt een sterke beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Je bent natuurlijk enthousiast, flexibel, klantgericht en leergierig
 • Je kunt goed leidinggeven en je bent goed in het houden van overzicht. 

Wie wij zijn

Wij zijn BYRON, een branding bureau gelegen aan de Sint Annastraat, Nijmegen. We noemen onszelf ook wel ‘brand directors’. Wij pakken onze klanten bij de hand en wijzen ze de juiste weg, zodat ze voorop de rest kunnen lopen!

Dit doen we door ze te helpen met het vinden en pakken van hun identiteit, creëren of versterken hiermee het merk, en visualiseren dit merkverhaal. Vervolgens activeren we dit tot in de puntjes. Van huisstijlen tot websites, alles dat een sterk merk nodig heeft, wordt hier ontworpen en geactiveerd.

Wat kun je van ons verwachten?

 • Intensieve begeleiding
 • Veel verantwoordelijkheid
 • De kans om jezelf professioneel te ontwikkelen
 • Alle tools tot je beschikking zoals een eigen iMac met de meest recente software
 • De beste bedrijfsuitjes, wekelijkse vrijmibo’s en iedere dag een gezamenlijke lunch
 • Leuk, ambitieus en ondernemend team van young professionals
 • Creatieve en inspirerende werkomgeving in een oude lampenfabriek in het centrum van Nijmegen

Interesse?

Stuur dan een mailtje met je CV en motivatie naar michiel@byron.nl 


Wil je je alvast voorbereiden? Check dan hier de blog over de 10 BYRON essentials!

Solliciteren?

Neem contact op met Michiel


Vertaalt ideeën naar concrete communicatie- en marketingplannen en presenteert met passie.

Benieuwd naar je nieuwe collega's?


BYRON Bureau voor Branding