Terug van weggeweest

2 minuten

DATUM: 02 / 04 / 20

Scroll naar de brandstof content
BYRON / BRANDSTOF / TERUG VAN WEGGEWEEST

Terug van weggeweest

2 minuten

DATUM: 02 / 04 / 20

Het is weer tijd om m’n Macbook op te poetsen en het tafeltennisbatje uit de kast te halen om alvast te oefenen voordat ik afgemat word op kantoor. Mijn fiets blijft nog even geparkeerd, maar mijn thuiswerkplek verandert al wel naar het kantoor van BYRON!

Het is bijna een jaar geleden dat ik mijn afstudeerstage bij BYRON heb gelopen. Een tijd waarin ik kennis maakte met het hechte team, alle facetten van branding en het werken voor vele verschillende klanten met vele verschillende wensen.

Na het behalen van mijn bachelor diploma ben ik bij AFAS Software aan de slag gegaan als Consultancy trainee. Een mooie organisatie waar ik ontzettend veel heb mogen leren. Weliswaar ergens anders dan BYRON, maar daar komt nu verandering in!

Oke. Maar wie ben je nou eigenlijk? Ik ben Sozyar, 22 jaar en achterbuurvrouw van BYRON. Niet letterlijk, maar ik woon wel erg dichtbij. Een projectmanager in hart en nieren. Iemand die reacties op reclames interessanter vindt dan de reclames zelf. Iemand die zich in een kledingwinkel kan ergeren aan de indeling van de zaak of omdat ik simpelweg vind dat het labeltje van een kledingstuk op de verkeerde plek zit. Tot slot iemand die het liefst een broodje eet, een blog schrijft en tegelijkertijd ook nog een e-mail beantwoordt. Multitasken zit in het vrouwelijke bloed toch?

De details, het strategisch denken en het contact onderhouden met klanten is wat ik bij BYRON ook mag gaan doen. Een nieuwe rol in een bestaand team, dat past bij mij. Ik heb gemerkt dat bij BYRON de klant centraal staat en daarnaast is alles goed geregeld. De open sfeer en korte lijntjes naar elkaar maken dat ik me weer direct thuis voel.

Verder vind je me in mijn vrije tijd zo af en toe in de sportschool en vind ik klussen sinds kort ook leuk. Ik had het zelf ook niet verwacht, maar soms gebeuren er gekke dingen. Mijn perfecte dag bestaat uit een wandeling in de zon, uitgebreide lunch en het bijpraten met vrienden en familie. Uiteraard met een spelletje erbij! Mijn favoriete eten is niet op 1 hand te tellen, maar ik wil het voor nu wel houden op alles waar je avocado of guacamole bij kan eten. Zolang het maar niet pittig is..

Ja, natúúrlijk deel je deze even:

VOLGEND ITEM
VOLGEND ITEM

Branden of Blussen – E02

Ontdek dit item ITEM DOOR BYRON

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Get in touch!
brandalarm

Nieuwe case online!

Check 'm hier