Wie ben ik

Mijn naam is Mitchell van der Donk en ik ben 28 jaar geleden geboren in Den Bosch. Samen met mijn vrouw Charlotte en dochter Norah woon ik in Nijmegen. Sinds begin 2018 werk ik bij BYRON als communicatiestrateeg. Ik houd me bezig met veel van onze projecten en de dagelijkse aansturing van ons bureau. Sinds september 2019 draag ik de verantwoordelijkheid over ons bureau als managing director. Hierbij ben ik voor onze klanten, partners en medewerkers het aanspreekpunt. 

Ik beantwoord al je brandende vragen, of je ze nou gesteld hebt of niet.

Naast BYRON ben ik ook wekelijks op het stadhuis te vinden als fractievolger van D66.

Essentials

Een lijstje van dingen waar ik niet zonder kan:

  1. Mijn telefoon, ter lering ende vermaeck. Zowel op werk als thuis is mijn telefoon aan mijn hand vastgeplakt. Liefst met wireless headset, kan ik bellen en andere dingen doen tegelijk.
  2. Mijn bakje met salade en beker met smoothie. In een poging minder koolhydraten binnen te krijgen zijn deze twee onmisbaar om toch voldoende energie binnen te krijgen op een dag.
  3. Koffie. Het echte zwarte goud.
  4. Thuisbezorgd. Als complete tegenstelling van nummer 2. Het gaat om balans, toch?
  5. Oeteldonk. Eens per jaar, en dan nog een paar keer extra, trek ik mijn boerenkiel aan en verdwijn ik onder de rivieren. Het mooiste familiefeest wat er bestaat.

Mitchell van der Donk

Managing Director