Wie ben ik

Hi, Ik ben Louanne, woon in Nijmegen en ben bij BYRON werkzaam als projectmanager. Een functie die mij op het lijf is geschreven, want plannen, overzicht behouden en deadlines halen, dat kan ik als de beste. Daarnaast ben ik een van de weinige op kantoor die wel eens een jurkje of rokje aan heeft, al heb ik wel altijd de broek aan.

Al heb ik wel altijd de broek aan

In mijn vrije tijd ben ik regelmatig in de box te vinden. Nee, geen box waar je kinderen in zet. De Crossfit box. Naast de intensieve Crossfit work-outs, sta ik ook wekelijks op de yogamat. It’s all about balance 😉

Essentials

Geef me koffie en kaas en ik kom elke dag door. Op kantoor kan koffie natuurlijk niet ontbreken, voor een goede start van de dag of een opkikker in de middag. En wanneer we tussen de middag gezamenlijk lunchen, weet het gehele kantoor wat ik op mijn brood doe; kaas.

Maar ook in het weekend zorgen deze twee ingrediënten voor mijn meest relaxte weekenddag. In de ochtend rustig koffie drinken in een van mijn favoriete lunchzaken. En later op de dag? Dan verruil ik de koffie voor wijn, maar natuurlijk wel met kaasplankje!

Louanne Bunt

Projectmanager