Wie ben ik

Sinds december 2017 ben ik in dienst als front-end developer bij BYRON. Mijn taak is om de websites tot op de pixel na te coderen. Hierbij heb ik een sterk oog voor detail en hou ik altijd rekening met de eindgebruikers van onze websites en de identiteit van onze klanten. Daarnaast hou ik er van om altijd nét wat verder te denken bij het ontwikkelen van de websites.

—> Zie je die scrollbar? Vet hé? —>

Op kantoor wordt ik gewaardeerd om mijn droge humor en cynisme. Iemand die je niet altijd even serieus moet nemen, maar desondanks altijd klaar staat om een collega in nood te helpen. In mijn vrije tijd hou ik ervan om een avontuur op te zoeken; bijvoorbeeld een citytrip of gek feestje. Daarnaast dol ik Ben & Lars regelmatig in een potje basketbal of slacht ik mijn vrienden af in een strategisch spelletje Risk.

Essentials

Hartje winter of in de snikhete zomer, Alfred Jodocus Kwak draagt altijd zijn sjaal en Calimero is niet zichzelf zonder zijn eierschaal. Zo heb ik ook mijn essentials:

  1. Sourcy vitamin water (vandaar mijn perfecte haarlijn)
  2. FR-930 tafeltennisbatje (maakt mij onverslaanbaar op de tafeltennistafel)
  3. Legatos stereo sound met mic (helpt mij om in mijn bubbel te kruipen en te communiceren met mijn denkbeeldige vriendjes)
  4. Famke Louise (steunt mij in moeilijke tijden)

Jeroen Hoek

Lead / Front-end developer