Wie ben ik

Vanuit de opleiding Applicatieontwikkelaar direct doorgestroomd naar BYRON. Ik hou me bezig met het realiseren en onderhouden van websites, waar ik voornamelijk achter de schermen de website draaiende hou.

Ik leef voor muziek. Pink Floyd is de belangrijkste artiest in mijn playlist, maar ik vind bijna alle muziek mooi, van metal tot hiphop. Ik speel ook zelf gitaar in een bandje, De Plastikjes. We hebben een breed repertoire aan covers, met nummers van de ’60s tot nu. Daarnaast hebben we ook wat eigen materiaal.

Album tip: Unknown Mortal Orchestra – Sex & Food

Zonder Google kom je niet ver. Google is je beste vriend.

Essentials

  1. Koptelefoon: Ik kan niet zonder muziek, dus ik heb altijd overal een koptelefoon bij me. Koptelefoon op betekent; laat me met rust, dan ben ik gefocust aan het werk.
  2. Gitaar en versterker: Ik heb een Fender Stratocaster, waar ik dagelijks op speel. Door een Vox AC15 versterker klinkt ie fantastisch! Ik val nu al zo’n 10 jaar lang buren lastig met m’n herrie, en krijg er alleen maar meer plezier in hoe langer ik er mee bezig ben.
  3. Zuivelhoeve Boer’n yoghurt & muesli: Mijn standaard ontbijtje op kantoor, een bakje yoghurt en muesli.
  4. Mechanisch toetsenbord: Typt ontzettend fijn, en maakt – tot ergernis van iedereen zonder koptelefoon – een lekker klikkend geluid tijdens het typen.

Connor O’Hara

Lead development