Samenwerking Sterk Techniek

1 minuut

DATUM: 28 / 05 / 20

Scroll naar de brandstof content
BYRON / BRANDSTOF / SAMENWERKING STERK TECHNIEK

Samenwerking Sterk Techniek

1 minuut

DATUM: 28 / 05 / 20

Toch best een beetje gek, een samenwerking starten terwijl je elkaar nog nooit in real-life hebt gezien. Dat is wel de realiteit geworden, want sinds deze maand werken wij samen met Sterk Techniek regio Rijk van Nijmegen.

Sterk Techniek regio Rijk van Nijmegen, als onderdeel van het landelijke Sterk Techniek, laat zien hoe divers techniek is en wat je er als leerling later allemaal mee kan. Door een duurzaam netwerk te creëren van bedrijven en onderwijsinstellingen, wordt het techniekonderwijs verbeterd en leerlingen gestimuleerd om te kiezen voor techniek. Natuurlijk wil je dat al deze betrokkenen elkaar goed kunnen vinden. Offline en online. Daarom gaan wij samen met hen een platform ontwikkelen waar alle kennis, informatie en contactpersonen worden gebundeld. Zo is Sterk Techniek ook online sterk vertegenwoordigd.

Ondertussen staat de eerste fysieke ontmoeting gepland.

Normaal gesproken begint een traject natuurlijk met een fysieke kennismaking, maar door de maatregelen rondom COVID-19 was dat hier niet het geval. Gelukkig bieden digitale middelen de uitkomst en hebben we het project geheel digitaal afgetrapt! Ondertussen staat de eerste ontmoeting gepland. Uiteraard wel met gepaste afstand.

Ja, natúúrlijk deel je deze even:

VOLGEND ITEM

Benieuwd voor wie wij nog meer werken?

Bekijk onze cases
brandalarm

Nieuwe case online!

Check 'm hier