Samenwerking Rijssenbeek Advocaten

1 minuut

DATUM: 08 / 04 / 20

Scroll naar de brandstof content
BYRON / BRANDSTOF / SAMENWERKING RIJSSENBEEK ADVOCATEN

Samenwerking Rijssenbeek Advocaten

1 minuut

DATUM: 08 / 04 / 20

Voor ondernemers is het een hele uitdagende tijd. Projecten worden ‘on hold’ gezet en soms zelfs helemaal gestopt. We zijn daarom extra trots op onze nieuwe samenwerking met Rijssenbeek Advocaten.

Dit Arnhemse advocatenkantoor, al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in appartementsrecht, leerden we eind vorig jaar kennen. Vanaf begin deze maand zijn we (virtueel) van start gegaan! We gaan voor Rijssenbeek Advocaten de uitstraling vinden die bij ze past en dit doorvertalen naar een gloednieuwe website.

Een extra groot feest waar wij nu al naar uitkijken!

Ook tof aan dit traject is dat het tegelijk loopt met de grote verbouwing aan het kantoor van Rijssenbeek Advocaten aan de Velperweg in Arnhem. De grote onthulling van het vernieuwde kantoor is dan ook het perfecte moment om ook de vernieuwde branding en website van Rijssenbeek Advocaten te onthullen. Een extra groot feest waar wij nu al naar uitkijken!

Ja, natúúrlijk deel je deze even:

VOLGEND ITEM
VOLGEND ITEM

Een 404-pagina; onmisbaar voor je digitale merkbeleving.

Je kan het je bijna niet voorstellen, maar toch is er niet voor alles een pagina op het internet. Als je bijvoorbeeld zoekt op rumag.nl/originaliteit zul je zien dat deze niet bestaat. Websites geven dan een 404 error. Dat betekent dat ze de door jou gezochte pagina niet kunnen vinden. Wie ‘ze’ dan ook mogen zijn.

Ontdek dit item ITEM DOOR BEN

Benieuwd naar waar we nog meer aan werken?

Ontdek de cases
brandalarm

Nieuwe case online!

Check 'm hier