Samenwerking Juridische Bedrijvendag Nijmegen

1 minuut

DATUM: 11 / 05 / 20

Scroll naar de brandstof content
BYRON / BRANDSTOF / SAMENWERKING JURIDISCHE BEDRIJVENDAG NIJMEGEN

Samenwerking Juridische Bedrijvendag Nijmegen

1 minuut

DATUM: 11 / 05 / 20

We schoven deze week vol trots aan de digitale tafel bij een bekende van ons; de JBN! Na de 10e editie van hun magazine ontworpen te hebben, mogen we ook de 11e editie tot in de puntjes vormgeven.

We maakten twee jaar geleden kennis met een ambitieuze groep studenten van de Juridische Faculteitsvereniging Nijmegen. Naast de website ontwikkeling van JFV Nijmegen, mochten we ook de 10e editie van het magazine voor de Juridische Bedrijvendag Nijmegen op ons nemen.

Ook deze editie zien we een groep die voorop durft te lopen. De Juridische Bedrijvendag Nijmegen is hét evenement om je voor te bereiden op een toekomstige carrière in de juridische wereld. Het is de verbinding tussen rechtenstudenten en advocatenkantoren, waarbij een zo goed mogelijk beeld wordt geschept van de carrièremogelijkheden voor rechtenstudenten.

We zijn trots dat we hier ons steentje aan kunnen bijdragen!

We mogen voor JBN ook deze editie weer van begin tot eind het proces begeleiden, zorgen dat er een hoogwaardig magazine neergezet wordt en alle stress rondom het drukken en finetunen van ze afnemen. Zo kunnen de toppers van JBN zich richten op de andere zaken die komen kijken bij de organisatie van zo’n netwerkdag en zorgen dat honderden bezoekers een verrassende dag te wachten staat. Met een toffe nieuwe huisstijl, wordt dit magazine zonder twijfel een succes! We zijn trots dat we hier ons steentje aan kunnen bijdragen.

Ja, natúúrlijk deel je deze even:

VOLGEND ITEM
VOLGEND ITEM

Hart onder de riem

Toen mijn huisgenoot bij de zoveelste tv-reclame waarbij een branchevereniging een beroepsgroep in deze coronacrisis een hart onder de riem stak schreeuwde: “IK BEN DIE RECLAMES HELEMAAL ZAT!” begon ik na te denken. Waarom doen al deze organisaties dit? Je hoort er bijna niet meer bij wanneer je hier niet aan meedoet. Is het een mooi gebaar? Een hart onder de riem voor al die beroepsgroepen die hard worden getroffen of voor degene die tijdens deze crisis juist doorwerken? Of streeft het zijn doel voorbij?

Ontdek dit item ITEM DOOR LOUANNE
Foto van Louanne bij haar blog

Benieuwd naar waar we nog meer aan werken?

Ontdek de cases
brandalarm

Nieuwe case online!

Check 'm hier