Samenwerking HVG Real Estate

1 minuten

DATUM: 13 / 09 / 21

Scroll naar de brandstof content
BYRON / BRANDSTOF / SAMENWERKING HVG REAL ESTATE

Samenwerking HVG Real Estate

1 minuten

DATUM: 13 / 09 / 21

HVG zet de toon voor Real Estate.

In de stad van de vlaaien en de Maas leerden we een leuke en ambitieuze organisatie kennen die de afgelopen jaren in een snel tempo is gegroeid. Binnen Limburg zijn ze dan ook geen onbekende. We zijn trots dat we samen met HVG Real Estate nog verder aan de weg mogen timmeren. In een markt waar de huizenmarkt in volle bloei is, is het juist belangrijk om ook vooruit te kijken en voorop te blijven lopen. En dat snapt HVG Real Estate als geen ander!

We gaan de komende tijd samen aan de slag om de basis van het merk krachtig in de markt te zetten en hun visie nog meer naar buiten brengen. Ze geloven dat je duurzaamheid samen bereikt en werken daarom met hun opdrachtgevers in plaats van voor. Met hun ambities is een sterke basis namelijk cruciaal voor verdere groei. To be continued… 

Ja, natúúrlijk deel je deze even:

VOLGEND ITEM
VOLGEND ITEM

Wat een vernieuwde website voor je merk kan doen

Het is je vast al eens gebeurd: je gaat naar je favoriete site en opeens is alles anders. Vaak zijn de veranderingen een aangename verbetering, maar soms ook niet. De meeste aanpassingen die op veelbezochte sites gemaakt worden zijn gelukkig bijna niet te merken. Heb je de aanpassingen aan onze site bijvoorbeeld al gemerkt?

Ontdek dit item ITEM DOOR NORDIN

We're hiring

jobs
brandalarm

Nieuwe case online!

Check 'm hier