Samenwerking Dutch Cycling Embassy

1 minuut

DATUM: 03 / 12 / 20

Scroll naar de brandstof content
BYRON / BRANDSTOF / SAMENWERKING DUTCH CYCLING EMBASSY

Samenwerking Dutch Cycling Embassy

1 minuut

DATUM: 03 / 12 / 20

De hele wereld zonder helm op de fiets.

’s Werelds grootste fietsenstalling in Utrecht, kilometers lange fietssnelwegen en e-bikes waar je ook kijkt. Dat Nederland een fietsland is weten wij allemaal vanaf kleins af aan. De Dutch Cycling Embassy weet dat ook als geen ander en helpt partijen over de hele wereld om succesvolle fietsprojecten op te zetten.

 

Om de Dutch Cycling Embassy hiermee te helpen, gaan we een boek ontwerpen waar mooie voorbeelden in staan van succesvolle Nederlandse fietsprojecten. Een mooie inspiratiebron voor mensen over de hele wereld. Eerst een digitale variant, om ook tijdens coronatijden gemakkelijk te verspreiden. Straks, wanneer reizen weer is toegestaan, ook een fysiek boek. Zodat straks de hele wereld zonder helm op de fiets stapt!

Ja, natúúrlijk deel je deze even:

VOLGEND ITEM
VOLGEND ITEM

BYRON brand directors.

Wij maken merken. Stiekem doen we dat al best lang, maar het heeft even geduurd voor we zelf het juiste merkverhaal geformuleerd hadden. Gek is dat hè? Dat je ergens heel goed in kan zijn, maar zodra je het voor jezelf moet doen wordt het opeens lastig. Probeer eens 5 goede eigenschappen van de persoon naast je op te noemen. Doe het nu eens voor jezelf? Precies.

Ontdek dit item ITEM DOOR BEN

Benieuwd voor wie wij nog meer werken?

Bekijk onze cases
brandalarm

Nieuwe case online!

Check 'm hier