Merkpaspoort

Merkpaspoort
Een merkpaspoort beschrijft de basis van wie je bent, waar je voor staat en waar je ambities liggen. Wij bouwen dat merkpaspoort op aan de hand van verschillende modellen, zodat we zeker weten dat het goed onderbouwd is! Wij noemen dat de BYRON Blueprint®.

We formuleren je visie, missie en bepalen je merkwaarden. Dit leggen we vast in een hapklaar merkpaspoort. Met dit paspoort in de hand, kan je de hele wereld aan!

We achterhalen relevante informatie door te praten met jou, je collega’s en je klanten. Ook kijken we naar de markt waarin je je begeeft, wat je concurrenten doen en wat de belangrijkste trends zijn die wij kunnen zien.

We nemen je mee in onze ontdekkingstocht en zien dingen die je zelf niet ziet. We adviseren je over je positionering, over je verhaal en over je boodschap. We helpen je jezelf opnieuw te vinden.

We hebben dit natuurlijk ook voor onszelf gedaan. Het zou gek zijn als de kraan lekt bij de loodgieter, toch?

Oh ja, als wij ook je huisstijl ontwikkelen, kunnen we natuurlijk het merkpaspoort helemaal in jouw stijl opstellen. Voeg daarbij nog de regels rondom jouw visuele identiteit en je hebt jouw eigen brandbook te pakken.

Merkpaspoort

Neem vrijblijvend contact op met Mitchell


Mitchell weet van alles wel iets en bemoeit zich dan ook overal tegenaan. Belt heel veel.