Huisstijl ontwerpen

Een huisstijl is onderdeel van je visuele identiteit. Het laat in één opslag zien waar jouw organisatie voor staat! Voor het ontwerpen van een huisstijl, moet eerst de identiteit van een merk helder zijn. Waar kom je vandaan? Waar sta je voor en wat is je ambitie?? Een krachtig logo met een sterke huisstijl straalt dit allemaal uit.

Een huisstijl is meer dan alleen een logo
Om voor jouw organisatie een passende huisstijl te ontwerpen, verdiepen we ons volledig in jouw organisatie. Zo zorgen we ervoor dat het merkverhaal visueel wordt vertaald naar een logo en huisstijl. De visuele basis van je merk.

Een huisstijl bestaat niet alleen uit een passend logo. Het bestaat ook uit typografie, kleuren, stijlelementen en beeldtaal. Alles om een passend plaatje te creëren, waarmee jij de juiste doelgroepen aan je merk bindt.

Een huisstijlhandboek voor een consistente huisstijl
Naast een passende huisstijl, is het ook belangrijk dat de huisstijl goed toepasbaar is. Na het ontwerpen van de huisstijl, begint het pas echt, namelijk de activatie! Een website, brochures, stationery, posters, (online) advertenties, beursmateriaal, bewegwijzering, allemaal middelen waar de huisstijl tot leven komt. Om te zorgen dat de huisstijl consistent wordt doorgevoerd, ontwikkelen wij een huisstijlhandboek na het ontwerpen van de huisstijl. Hier staan alle elementen van de huisstijl beschreven en de randvoorwaarden van het gebruik ervan.

Huisstijl ontwerp

Neem vrijblijvend contact op met Mitchell


Mitchell weet van alles wel iets en bemoeit zich dan ook overal tegenaan. Belt heel veel.