Employer branding

Medewerkers zijn het visitekaartje van een organisatie. Hoe zorg je ervoor dat zij het juiste gevoel overdragen naar klanten?

Met de toenemende krapte op de arbeidsmarkt, wordt het aantrekken van talenten steeds lastiger. Hoe zorg je ervoor dat talenten jouw bedrijf weten te vinden? En misschien nog wel belangrijker, huidige medewerkers behoudt. Daar helpen wij mee! Of je nu die ene functie lastig ingevuld krijgt, of je je gehele werkgeversmerk sterk wilt neerzetten; employer branding is de basis van al je arbeidsmarktcommunicatie.

Onze communicatiespecialisten kijken samen met jou en jouw medewerkers naar het onderscheidend vermogen van jouw bedrijf. Welke cultuur heerst er? Wat is de sfeer op de werkvloer? Wanneer we een goed beeld hebben het bedrijf, gaan we het werkgeversmerk visueel vertalen. Onze designers vertalen jouw merk naar een visueel aantrekkelijke stijl. Deze stijl wordt gebruikt in alle communicatie rondom employer branding.

Wat wil je bereiken? Een functie invullen die lastig te vervullen is? Meer medewerkers aantrekken? Of zorgen dat huidige medewerkers niet naar de concurrent gaan? Aan de hand van de antwoorden op dit soort vragen, bepalen we de bijpassende middelen. Deze werken we uit aan de hand van de ontworpen stijl. Samen zetten we deze middelen zo in dat de juiste doelen behaald worden.

 

Hoe wij jouw bedrijf kunnen helpen met employer branding?

 

  • Wij kijken naar het onderscheidend vermogen van jouw bedrijf.
  • Wij brengen je organisatiedoelen in kaart en kijken hoe medewerkers hieraan kunnen bijdragen.
  • Wij verplaatsen ons in je medewerkers.
  • Wij gaan met je medewerkers in gesprek en betrekken ze in het proces.

Employer branding

Neem vrijblijvend contact op met Mitchell


Mitchell weet van alles wel iets en bemoeit zich dan ook overal tegenaan. Belt heel veel.