Website development

Website

Scroll naar de brandstof content
BYRON / Website

Websites

Een website is tegenwoordig het visitekaartje van een merk. Het zorgt dat je krachtig overkomt, vertrouwen wekt bij toekomstige klanten en maakt je onderscheidend ten opzichte van je concurrent. Bij BYRON ontwikkelen we unieke logo’s, krachtige huisstijlen en professionele websites voor een breed scala aan klanten.

Website development
Hoe maken we een website?

Wij kijken naar de doelgroep van jouw merk en maken eerst een uniek toegespitst ontwerp. Vervolgens maakt ons development team daar werkelijkheid van.

Ons proces bestaat uit een aantal stappen. We halen het meeste uit jouw website, doordat we in-house werken met professionals die ieder een eigen expertise hebben. We werken van communicatie naar design en dragen het stokje uiteindelijk over aan onze developers.  Zo heb je het beste van alle werelden en haal je het maximale uit jouw website.

Contentstrategie // UX Design

Een duidelijke navigatie is van groot belang voor een website. Bij UX design gaat het om een designproces waarbij de bezoekers van jouw website centraal staan. Dat is belangrijk, want alleen een website die de gebruiker een prettige ervaring biedt, maakt succes voor je bedrijf mogelijk. Voordat we aan de slag gaan, gaan we eerst in gesprek. Wij zorgen dat we de juiste vragen stellen om de nodige input boven tafel te krijgen. Samen met jullie bepalen we wat we gaan communiceren en hoe we dat gaan doen. De scherpe vragen die we stellen vormen de kern voor een maximaal resultaat. We ronden dit deel af met een advies over de structuur van de website en de ideale flow voor je doelgroepen.

Prototype // UI Design

Weten wat we willen overbrengen is een ding. Het krachtig opbouwen is het volgende. Hier komt het prototype om de hoek kijken. Het prototype is een uitgewerkt voorbeeld van de website, opgemaakt in Adobe XD. Zo kan je gemakkelijk door jouw nieuwe website klikken om te zien of alles staat zoals je wilt, zonder dat we ook maar een minuut hoeven te coderen. Dit wordt voor zowel mobiel als desktop uitgewerkt. Zo maken we een website die volledig aansluit op jouw behoeften, maar ook op de behoeften van jouw doelgroep(en).

Website-ontwerp // Visual Design

Waar het in het prototype om positionering en een goede flow tussen pagina’s draait, gaat het er nu om dat alles er mooi uit komt te zien en in lijn ligt met de huisstijl, die we trouwens ook graag voor je ontwikkelen. We hebben nu de perfecte blauwdruk om alle pagina’s op te maken. Het prototype komt bij deze stap daadwerkelijk tot leven. Je klikt nu niet alleen door de navigatie en het skelet van je website, maar door je daadwerkelijke website. Nog steeds zonder ook maar een minuut gecodeerd te hebben. Het wordt nu duidelijk waar we in de volgende stap naartoe gaan werken. Doordat het al tot in de puntjes is uitgewerkt, is het voor jullie ook fijner om hier feedback op te geven. Geen verassingen of een oneindig traject. Wij geloven in duidelijke communicatie en verbazingwekkende resultaten.

Realisatie // Development

We zijn nu aangekomen bij de laatste stap van jouw nieuwe website: development. Onze developers ontwikkelen jullie website in WordPress. Dit is een flexibel content management systeem (CMS) waarmee je moeiteloos jouw content kan beheren. We bouwen de website tactisch op, zodat hij optimaal presteert in de zoekresultaten. Dit noemen we ook wel search engine optimalization of SEO om het kort te houden.

Lancering

Daar staat het dan, de site waar je de afgelopen tijd met veel enthousiasme op hebt gewacht. Je kan hem nu vol trots aan iedereen in je omgeving laten zien. Je wil natuurlijk niet alleen een mooie website, maar ook een website die zijn werk goed doet. Oftewel: de lancering. Het lanceren van je merk kan op veel verschillende manieren. Een groot evenement om je nieuwe winkel te openen, een online campagne of guerrillacampagne om iedereen te laten weten dat jij er bent!

Kan jullie website dus wel een nieuwe look en feel gebruiken, is het webdesign verouderd of zit de website technisch niet helemaal lekker in elkaar? Met ons web development team ontwikkelen we een professionele website die bij jouw merk past. Klaar op voorop te lopen?

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!

- Bram, Brand Director
(024) 76 00 515Maak een afspraak
Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!

(024) 76 00 515

Neem contact op

Contact
brandalarm

Nieuwe case online!

Check 'm hier