Website van de Nassau

Website laten maken Nijmegen

Scroll naar de brandstof content
BYRON / Website laten maken Nijmegen

Website laten maken

Laten maken toen we nog moesten inbellen voor internet, dus je hebt besloten dat jouw organisatie een nieuwe website nodig heeft. Dankzij je merkpaspoort weet je hoe je gaat communiceren. En omdat de nieuwe huisstijl ook al ontwikkeld is, weet je ook hoe het er uit gaat zien. De volgende stap is om te bepalen wat je gaat vertellen. En daarvoor hebben wij een plan!

Website van de Nassau
Website laten maken

Contentstrategie

First things first. We beginnen met een intakesessie waarin we samen met jullie gaan bepalen wat we waar gaan communiceren. Wij stellen scherpe vragen en adviseren jullie vervolgens over de structuur van je website en de ideale flow voor je doelgroepen.

Prototype

Als we weten wat we op welke pagina gaan vertellen, is het nog belangrijk hoe we de pagina opbouwen. We doen dat door een prototype te maken. De prototypes die wij maken zijn net websites. Je kan hier doorheen klikken en krijgt zelfs al een impressie van hoe alles gaat werken. Op deze manier testen we in deze fase ook direct hoe de website ‘voelt’. Dit doen we sowieso voor desktop, en vaak ook nog voor de mobiele weergave.

Webdesign (UI – User Interface)

Nu gaat het leuk worden. Als we de blauwdruk helemaal geperfectioneerd hebben, gaan we aan de slag met het webdesign (UI). Als wij je huisstijl hebben gedaan hoef je je nergens druk om te maken. We maken desktop helemaal op, en indien gewenst voeren we dat ook door voor het mobiele prototype. Like we said, nu wordt het écht leuk.

Technische realisatie

Time for the real deal: development.
We nemen het technische en grafische ontwerp en zetten dit om in HTML, CSS, PHP en Javascript. Zodat je website snel en aantrekkelijk is. We gebruiken WordPress als Content Management Systeem (CMS). Dit is gemakkelijk te gebruiken en we richten het zo in dat je als organisatie maximale vrijheid hebt en je ook beschermen ter per ongelukjes!

Livegang

Hier hebben we met z’n allen naartoe gewerkt! Samen met jullie hebben we alle content gerealiseerd. De foto’s zijn gemaakt en geselecteerd, de teksten geschreven en de video’s geschoten. Dit hebben we allemaal in de website geplaatst en nu is het tijd om te laten zien waar jullie zo trots op zijn en waarom jullie de organisatie voorop loopt.

Toe aan een nieuwe website?

Wil je niet alleen een hele mooie website, maar ook een goede? Maak een afspraak!

- Mitchell, Brand director
(024) 76 00 515Maak een afspraak
Toe aan een nieuwe website?

Wil je niet alleen een hele mooie website, maar ook een goede? Maak een afspraak!

mitchell@byron.nl

NYMA ging je al voor, ontdek hun case.

NYMA
brandalarm

Nieuwe samenwerking met Sterk Techniek!

Lees volledige nieuwsbericht