Website van de Nassau

Website laten maken Nijmegen

Scroll naar de brandstof content
BYRON / Website laten maken Nijmegen

Website laten maken

Website laten maken toen we nog moesten inbellen voor internet? Dan is de kans groot dat je organisatie een nieuwe website nodig heeft. Dankzij je merkpaspoort weet je hoe je gaat communiceren. Omdat de nieuwe huisstijl ook al ontwikkeld is, weet je meteen hoe het er uit gaat zien. De volgende stap is om te bepalen wat je gaat vertellen. En daarvoor hebben wij een plan!

Website van de Nassau
Website laten maken

Contentstrategie

First things first. We beginnen met een intakesessie waarin we samen met jullie gaan bepalen wat we waar gaan communiceren. Wij stellen scherpe vragen en laten je nadenken over dingen waar je zelf misschien niet aan gedacht had. We geven een advies over de structuur van je website en de ideale flow voor je doelgroepen.

Prototype

Als we weten wat we op welke pagina gaan vertellen, is het nog belangrijk hoe we de pagina opbouwen. We doen dat door een prototype te maken. De prototypes die wij maken zijn net websites. Je kan hier doorheen klikken en je krijgt zelfs al een impressie van hoe alles gaat werken. Op deze manier testen we in deze fase ook direct hoe de website ‘voelt’. Dit doen we sowieso voor desktop, en vaak ook nog voor de mobiele weergave.

Webdesign (UI – User Interface)

Nu gaat het leuk worden. Als we de blauwdruk helemaal geperfectioneerd hebben, gaan we aan de slag met het webdesign (UI). Als wij je huisstijl hebben ontworpen hoef je je nergens druk om te maken. We maken desktop helemaal op en indien gewenst voeren we dat ook door voor het mobiele prototype. Like we said, nu wordt het écht leuk.

Technische realisatie

Time for the real deal: development.
We nemen het technische en grafische ontwerp en zetten dit om in HTML, CSS, PHP en Javascript. Dit doen we zodat je website snel laadt én aantrekkelijk is. We gebruiken WordPress als Content Management Systeem (CMS). Dit is gemakkelijk te gebruiken en we richten het zo in dat je als organisatie maximale vrijheid hebt, maar je ook beschermt bent tegen ongelukjes!

Livegang

Hier hebben we met z’n allen naartoe gewerkt! Samen met jullie hebben we alle content gerealiseerd. De foto’s zijn gemaakt en geselecteerd, de teksten geschreven en de video’s geschoten. Dit hebben we allemaal op de website geplaatst en nu is het tijd om te laten zien waar jullie zo trots op zijn en waarom jullie organisatie voorop loopt!

Toe aan een nieuwe website?

Wil je niet alleen een hele mooie website, maar ook een goede? Maak een afspraak!

- Byron, Brand director
(024) 76 00 515Maak een afspraak
Toe aan een nieuwe website?

Wil je niet alleen een hele mooie website, maar ook een goede? Maak een afspraak!

(024) 76 00 515

NYMA ging je al voor, ontdek hun case.

NYMA
brandalarm

Nieuwe case online!

Check 'm hier