Overheid

Scroll naar de brandstof content
BYRON / Overheid

Overheid

Overal waar wij komen, laten we zien hoe trots we op ons Nijmegen zijn. Dit enthousiasme nemen we mee in onze projecten voor andere gemeenten en overheidsinstanties. We denken op een hoger niveau mee en nemen je mee naar de top.

Overheid

Reclame of branding voor een overheidsinstantie?

We horen je al denken. Waar ligt de link tussen een reclamebureau, communicatiebureau of branding bureau en een overheidsinstantie? Nou. Denk bijvoorbeeld aan het laden van een gemeentelijk project of een campagne om meer awareness te creëren. Een campagne of een nieuwe positionering gaat verder dan alleen een creatieve mindset. Het gaat om strategie, ervaring en expertise. Wij kijken verder dan je vraag en zoeken uit wat het beste is voor jou. Met ons creatieve team zetten we onze expertises in om jou in beeld te brengen en te laten scoren bij je doelgroep. Benieuwd vanuit welke specialisaties we dit doen? Lees er hier meer over.

Als de positionering bepaald is en de campagne doelen in kaart zijn gebracht, is het van belang dat de doelgroep jou herkent. Een duidelijke en consistente huisstijl zorgt ervoor dat je als gemeente of overheidsinstantie zichtbaar en herkenbaar bent in de stad óf onder een bredere doelgroep. Of het nu gaat om brochures, het uitrollen van een campagne of een project, informatie-uitingen of bewegwijzering. Het is goed om na te gaan of de huidige huisstijl of huidige uitingen nog passen bij de groei of ontwikkelingen die jullie de afgelopen jaren hebben doorgemaakt. Past het nog bij wie jullie nu zijn? Denk bijvoorbeeld aan het logo, kleur, beeld, tone-of-voice, lettertype of de website. Het overbrengen wat wie je bent en wat de doelen zijn. Klein of groot, korte- of lange termijn. Hoe zorg je ervoor dat deze goed vertaald worden en dat de doelgroep dit opmerkt?

Klaar voor de volgende stap?

In ons team werken we met creatieve brand directors met ieder een eigen expertise. Deze samenstelling zorgt voor professionaliteit en korte lijntjes. Één contactpersoon, een duidelijk pad en een gouden medaille na de finish.

Vind je het fijn om er een voorbeeld bij te hebben? Feeling te krijgen met wat we doen? Lees dan onze case over eHUBs. Een mooi voorbeeld van een nog mooiere samenwerking met de Gemeente Nijmegen.

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen?

Neem gerust contact met ons op. We vertellen je graag meer!

- Michiel, Brand director
(024) 76 00 515Maak een afspraak
Michiel Jacobs
Benieuwd wat we voor jou kunnen doen?
Michiel Jacobs

Neem gerust contact met ons op. We vertellen je graag meer!

(024) 76 00 515

Een brandbook komt niet alleen.

Ontdek onze diensten
brandalarm

Nieuwe case online!

Check 'm hier