Merkpaspoort ontwikkeling

Merkpaspoort

Scroll naar de brandstof content
BYRON / Merkpaspoort

Merkpaspoort

Een merkpaspoort beschrijft de basis van wie je bent, waar je voor staat en waar je ambities liggen. Wij bouwen dat merkpaspoort op aan de hand van verschillende modellen, zodat we zeker weten dat het goed onderbouwd is! Wij noemen dat de BYRON Blueprint®.

Merkpaspoort ontwikkeling
Wat is een merkpaspoort?

We formuleren je visie, missie en bepalen je merkwaarden. Dit leggen we vast in een hapklaar merkpaspoort. Met dit paspoort in de hand, kan je de hele wereld aan! 

We achterhalen relevante informatie door te praten met jou, je collega’s en je klanten. Ook kijken we naar de markt waarin je je begeeft, wat je concurrenten doen en wat de belangrijkste trends zijn die wij kunnen zien. Al deze informatie nemen we mee als input voor het creëren van jouw merkverhaal.

We nemen je mee in onze ontdekkingstocht en zien dingen die je zelf niet ziet. We adviseren je over je positionering, over je verhaal en over je boodschap. We helpen je jezelf opnieuw te vinden. Dus neem lekker plaats op onze bank en laat je meevoeren.

We hebben dit natuurlijk ook voor onszelf gedaan. Het zou gek zijn als de kraan lekt bij de loodgieter, toch? Wil je alles weten over ons merk (en meteen een goed voorbeeld zien van een merkpaspoort). Klik dan hier. 

Oh ja, als wij ook je huisstijl ontwikkelen, kunnen we natuurlijk het merkpaspoort helemaal in jouw stijl opstellen. Voeg daarbij nog de regels rondom jouw visuele identiteit en je hebt je eigen, op jouw bedrijf toegespitst, brandbook te pakken. Een compleet boek met jouw merkverhaal en visuele identiteit. Zo kan je de hele wereld aan!

Wil jij de juiste weg volgen?

Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!

- Bram, Brand director
(024) 76 00 515Maak een afspraak
Wil jij de juiste weg volgen?

Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!

(024) 76 00 515

Benieuwd wat wij nog meer voor jouw merk kunnen betekenen?

Bekijk onze diensten
brandalarm

Nieuwe case online!

Check 'm hier