eHub abri in Nijmegen en Arnhem

Campagne

Scroll naar de brandstof content
BYRON / Campagne

Campagne

Je hebt een mooi merk, maar wil ook dat de rest van de wereld (of in ieder geval de juiste doelgroep) dit ziet. Dus is het tijd voor een campagne die aansluit bij jouw organisatie en doelstellingen, maar vooral bij jouw merkverhaal.

eHub abri in Nijmegen en Arnhem
Hoe creëren we een campagne?

Een goede campagne heeft een doel, want zonder doel weet je nooit of je een geslaagde campagne hebt neergezet.

Meer klanten, nieuwe medewerkers aantrekken of een (nieuw) product of dienst in de spotlight zetten. Daarbij wil je dat het naadloos aansluit bij je huidige merk. Zo versterkt de campagne jouw merk en vice versa. That’s where we come in!

Als brand directors helpen wij onze klanten met het vastleggen, visualiseren en activeren van hun merk. Ook in die volgorde. Want voordat je gaat roepen, moet je wel de juiste woorden hebben gevonden. 

Wat houdt dat in? Om een goede en passende campagne neer te zetten, moet je beginnen bij de basis. Waar staat jouw merk voor en wat wil je uitstralen? Wat zijn jouw doelstellingen? Je hebt vast een langetermijnstrategie en daar moet een campagne aan bijdragen. 

We beginnen bij de basis en vertalen dit naar een creatief concept. Daarna gaan we bepalen hoe en wanneer we de juiste middelen kunnen inzetten om het daadwerkelijke doel te bereiken. Hierbij verliezen we nooit het DNA van jouw merk uit het oog.

Door deze aanpak zorgen we ervoor dat elk contactmoment tussen jouw merk en je (potentiële) klanten versterkend werkt. Je creëert de juiste associaties en trekt de juiste doelgroep aan. Mensen die bij jouw merk passen!

Wil jij een succesvolle campagne die perfect past bij jouw merk? Bij ons staat de koffie (nee, geen cappuccino) klaar, maar we rijden ook met alle liefde en plezier naar jou toe. We gaan graag in gesprek om te kijken hoe we jou kunnen helpen!

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Op iedere vraag hebben we de juiste oplossing. Kom je een keertje sparren?

- Byron, Brand director
(024) 76 00 515Maak een afspraak
Wat kunnen we voor jou betekenen?

Op iedere vraag hebben we de juiste oplossing. Kom je een keertje sparren?

(024) 76 00 515

Benieuwd wat wij nog meer voor jou kunnen betekenen?

Bekijk onze diensten
brandalarm

Nieuwe case online!

Check 'm hier