Mondial College

Het draait écht om jou

PROBLEEMSTELLING

Mondial College

“Het is wel weer eens tijd voor een grondige update van de website,” vond Mondial College. Met deze opdracht kwam het Mondial College in Nijmegen bij ons. Wij zagen potentie. We hebben de stoute schoenen aangetrokken en ontworpen ongevraagd een nieuw logo en huisstijlvoorstel. Een nieuwe stijl die nu, én op langere termijn, beter aansluit bij de waarden die het Mondial College uit wil stralen.

RESULTAAT

De schoolbel slaat

Bij aanvang van het project brachten we de wensen van het Mondial College in kaart. De website was verouderd. Hier moest veel meer uit te halen zijn. Fris, nieuw, 'van deze tijd'. Hier kunnen wij wel wat mee! Al snel merkten we dat er binnen de bestaande huisstijl van het Mondial College niet veel ruimte was om een geheel nieuw en fris voorstel te maken. Met wat risico is onze art director toch aan de slag gegaan met een nieuwe visuele stijl. Zonder dat het Mondial College het wist, was dit precies wat ze nodig hadden.

"Het startpunt tot het neerzetten van een visuele identiteit."

Hoger treden

""Het nieuwe Mondial logo moet herkenbaar en opvallend zijn"

Bij het ontwerpen van een nieuw logo voor het Mondial College hebben we gekeken naar welke elementen het merk typeerden. Het Mondial College bestaat uit twee locaties, daarnaast was er behoefte aan een overkoepelende kleur. Verder moest het logo vooruitgang uitbeelden. Maar ook het gevoel van 'samen' ergens aan werken, ontwikkelen, strijden. Al deze elementen hebben we verwerkt in een monogram van de letter M.

Het beeld compleet

Het draait écht om jou. Met het nieuwe logo als middelpunt draaiden we er niet omheen en hebben we een passende visuele identiteit ontwikkeld.

"Gradients zetten beweging in gang"

Website

"Een interface dat draait om de gebruiker."

Door rust in de achtergronden te creëren laten we belangrijke elementen op de voorgrond treden. Door onze ervaring in de scholen branche wisten we precies wat belangrijk was in het webdesign. Een belangrijke plek is weggelegd voor het aanspreken van (ouders van) leerlingen in groep 7/8. Daarnaast is de website voorzien van een personalisatie functie waarin de gebruiker kan filteren op een specifieke locatie, en zo een persoonlijke experience krijgt. Na het testen, optimaliseren en responsive maken van het design hebben we een eindresultaat neergezet waarvoor we zeker een 10 verwachten op ons rapport!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!

- Bram
(024) 76 00 515Maak een afspraak
Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!

(024) 76 00 515
brandalarm

Nieuwe case online!

Check 'm hier