BYRON / BRANDSTOF

Brandstof

We houden continu de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van branding in de gaten. Wij zijn dan ook niet te beroerd om de brandstof waarop wij draaien met jou te delen. Laat je inspireren, informeren en verrassen door onze blogs en video's.

We houden continu de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van branding in de gaten. Laat je inspireren, informeren en verrassen door onze blogs en video's.

NIEUWSTE ITEM

Voetbalreuzen gaan er met gestrekt been in

5 minuten

Het kan niemand zijn ontgaan, twaalf voetbalreuzen hebben de handen ineengeslagen en de ambitie uitgesproken om een nieuw Europees voetbaltoernooi te organiseren: de European Super League (ESL). Vanuit alle hoeken klinkt kritiek en er lijken nauwelijks voorstanders te zijn. Hoe kan het dan dat deze clubs, met zoveel cultuur, geschiedenis en fans, dan toch tot dit besluit zijn gekomen?

Item door: KARL Ontdek dit item
Karl
ITEMS
lees tip

Medewerkers; de brandstof voor een organisatie.

Extern winnen is intern beginnen. Een uitspraak waar je in de marketingcommunicatiebranche mee wordt doodgegooid. Toch zit er zeker een kern van waarheid in. Medewerkers vormen de organisatie, zij dragen het merk uit naar buiten. Maar hoe blijf je je medewerkers stimuleren? Hoe zorg je ervoor dat ze betrokken raken bij de organisatie?

Ontdek dit item

Benieuwd waar al onze brandstof vandaan komt?

Ontdek ons brand directors verhaal
brandalarm

We hebben weer nieuwe brandstof! Wat zie jij in deze logo's?

Bekijk het item!