BYRON / BRANDSTOF

Brandstof

We houden continu de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van branding in de gaten. Wij zijn dan ook niet te beroerd om de brandstof waarop wij draaien met jou te delen. Laat je inspireren, informeren en verrassen door onze blogs en video's.

We houden continu de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van branding in de gaten. Laat je inspireren, informeren en verrassen door onze blogs en video's.

NIEUWSTE ITEM

33 Beste psychologische beïnvloedingstechnieken uit de reclame

4 minuten

Werkt reclame? Heeft het invloed op jou als persoon? Word je nou écht verleid? Ik hoor je al denken. “Ja, reclame werkt wel, maar niet bij mij.” Grappig, want je wordt in onze moderne samenleving dagelijks honderden (al dan niet duizenden) keren bekogeld met visuele reclame-uitingen die maar één doel hebben: jou verleiden. “Ja, maar ik zit niet op social media,” denk je nu misschien. Reclame weet je zowel online als offline te bereiken. Denk aan abri’s bij de bushalte en billboards bij de snelweg. Ook als je in een drukke winkelstraat loopt is het woord ‘SALE’ niet weg te denken. En doe je boodschappen bij de Albert Heijn? Dacht je dat die ‘Bonus’ stickers toevallig oranje zijn en toevallig op ooghoogte hangen? Think again.

Item door: SOFIA Ontdek dit item
ITEMS
lees tip

Medewerkers; de brandstof voor een organisatie.

Extern winnen is intern beginnen. Een uitspraak waar je in de marketingcommunicatiebranche mee wordt doodgegooid. Toch zit er zeker een kern van waarheid in. Medewerkers vormen de organisatie, zij dragen het merk uit naar buiten. Maar hoe blijf je je medewerkers stimuleren? Hoe zorg je ervoor dat ze betrokken raken bij de organisatie?

Ontdek dit item

Benieuwd waar al onze brandstof vandaan komt?

Ontdek ons brand directors verhaal
brandalarm

Nieuwe case online!

Check 'm hier