BYRON / BRANDSTOF

Brandstof

We houden continu de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van branding in de gaten. Wij zijn dan ook niet te beroerd om de brandstof waarop wij draaien met jou te delen. Laat je inspireren, informeren en verrassen door onze blogs en video's.

We houden continu de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van branding in de gaten. Laat je inspireren, informeren en verrassen door onze blogs en video's.

NIEUWSTE ITEM

Moet Big Social zijn verantwoordelijkheid nemen?

3 minuten

Laat ik beginnen met dat ik graag een nieuwe term wil introduceren; Big Social. Als Apple, Amazon, Facebook en Google samen Big Tech heten, hoe noemen we dan Facebook (en dus Instagram), Youtube, TikTok, Snapchat, LinkedIn, Pinterest en Twitter? Big Social dus. 

Item door: BEN

Ontdek dit item
ITEMS
lees tip

Medewerkers; de brandstof voor een organisatie.

Extern winnen is intern beginnen. Een uitspraak waar je in de marketingcommunicatiebranche mee wordt doodgegooid. Toch zit er zeker een kern van waarheid in. Medewerkers vormen de organisatie, zij dragen het merk uit naar buiten. Maar hoe blijf je je medewerkers stimuleren? Hoe zorg je ervoor dat ze betrokken raken bij de organisatie?

Ontdek dit item

Benieuwd waar al onze brandstof vandaan komt?

Ontdek ons brand directors verhaal
brandalarm

Je hebt ons gemist in 2020. Wanneer kunnen we jouw pakketje bezorgen?

Maak een nieuwe bezorgafspraak